Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schoolvoorstelling: “Pong JR”: 4de lj.

18 maart @ 13:30 - 15:00

De leerlingen van het 4de leerjaar gaan met de bus naar cc casino in Meulenberg en genieten er van een muzikale voorstelling.

Steven Solo – alias Steven Ribus – is naast drummer en percussionist tegenwoordig ook een krak in het enkelspel en laat je op verbluffende wijze het avontuur beleven van een mysterieus pingpongballetje. Het onzichtbare balletje neemt je mee op ontdekkingsreis en laat het publiek kennismaken met verschillende percussie-instrumenten, zoals de xylofoon, bongo’s, het drumstel en zelfs elektronisch slagwerk. Wanneer het balletje op een instrument botst ontstaat er plots muziek. Zo botst het balletje ondermeer op de tonen van Animals (Martin Garrix), The Bongosong (Safri Duo), Thunderstruck (ACDC), Ping Pong (Armin Van Buuren) en Billie Jean (Michael Jackson).

Zet je schrap voor deze knotsgekke voorstelling: een theatraal, muzikaal en virtuoos percussiespektakel. Een non-verbale muzikale voorstelling waar alles duidelijk wordt aan de hand van spel, gebaren en mimiek. PONG!, klinkt het niet, dan botst het!

Gegevens

Datum:
18 maart
Tijd:
13:30 - 15:00