Zeeklassen dag 2

Na een stevig ontbijt, het klaarmaken van ons eigen lunchpakket (ja hoor, helemaal alleen) en een portie ochtendgymnastiek vertrokken we met een treintje richting Diksmuide.

In de IJzertoren gingen we serieus de hoogte in. Zelfs 22 verdiepingen of 84 meter hoog. Toen we buiten kwamen, stond de boot ons al op te wachten. We voeren op de IJzer, op het dek hadden we een prachtig uitzicht over het landschap. De boot bracht ons tot Nieuwpoort. Hierna zijn we met ons allen op de tram gestapt richting Oostduinkerke.

De wereldoorlog heeft zeker een indruk achtergelaten bij ons, dus na deze uitstap hadden we toch wel nood aan wat rust op onze kamer.

Ook vandaag hebben de sterrenchefs in de keuken weer een heerlijke maaltijd voor ons bereid. Een lekker preisoepje, friet met stoofvlees en als dessert een heerlijke koek.

Als afsluiter van de dag werden onze hersenen goed gepijnigd met een quiz: rebussen oplossen, liedjes en personen herkennen en enkele gekke doe-opdrachten. Er rolden toch wat traantjes van het lachen. Wie gewonnen heeft… dat vertellen we jullie vrijdag.

Slaap goed en dikke knuffels van ons!

Bekijk de foto’s van dag 2.