Zeeklassen dag 1

Hoi thuisblijvers,

Vanmorgen, al goed op tijd, stonden we met z’n allen klaar om eindelijk op zeeklassen te vertrekken. We vertrokken in Houthalen zonder regen, maar het werd met de kilometer erger. We hebben onderweg zelfs een beetje sneeuw gezien.

Al zingend en swingend liepen we door Oostduinkerke naar het strand. Iedereen heeft ons enthousiasme gehoord. Gepakt en gezakt met schepjes en emmers hebben we mega zandkastelen gebouwd. En neen, het is niet overdreven, de zandkastelen waren echt mega. De foto’s leveren het bewijs 🙂 .

Om het zand uit onze schoenen te schudden hebben we ons kunnen uitleven op de go-carts. Sommige reden meer achteruit dan vooruit door de stevige wind.

Terug aangekomen in De Peerdevisser konden we eindelijk onze kamer ontdekken. Waauw……..! Na een verkwikkende douche en een stevige maaltijd. Eerst kregen we lekkere groentesoep. Als hoofdgerecht aten we kipschnitzel met aardappeltjes en worteltjes met erwtjes. En om af te sluiten een potje chocoladepudding. Hmmm!  ’s Avonds hebben we de dag afgesloten met een gezellig dagboekmoment.

Tot morgen….met de volgende update.

Bekijk de foto’s van dag 1.